keresés menü

Minden mozzanatával kiabál az Off-White x Nike Vapor Street cipellő

Virgil Abloh-nak a pipás márkával összeszűrt leve még 2018 szeptemberében csordogált ki a kifutóra, de most végre közelebbről is megnézhetjük a kollabnak ezt a női sneakeres eredményét:

Bizony, a rendes fűzőn túl még van egy dizájnfűző (?) is a cipőn, tekereg és kanyarog, akár fel is készülhetünk rá, hogy ez lesz a következő big thing. Vagy nem.

Mindenesetre nem csak ez harsog: zajonganak a színek, nagyhangú a pipa és az eltúlzott talpszegecsek is, eleve amolyan játékos-DIY-fesztiválos hangulata van az egésznek. A fesztiválok meg ugye kurva hangosak vizuálisan és audiálisan is, mint tudjuk!

View this post on Instagram

Clear look at the Off-White X Nike Vapor Street Style Code:CD8178-400 Release Date:Summer 2019 Cop or Drop? . . . . . #offwhite #offwhitenike #virgilabloh #airjordans #airjordan1 #airjordan #fashion #streetstyle #newyork #jordan #jordan1club #sbdunks #nike #nikeshoes #nikesb #sneakers #sneakerhead #sneakernews #hanzuying #sneakerdaily #sneakerfiles #sneakersaddict #sneakercollection #kicks #kicksonfire

A post shared by HanZuYing (@hanzuying) on

Mindenesetre a cipő a fent látható három árnyalatban jön. Majd valamikor, de még a nyáron.