keresés menü

Ilyen stílusosan talán még sosem gondolták újra a málhazsákot

Akinek valaha is volt a militarisoppokból 2-3 ezer forintokért beszerezhető málhája, az nagyon jól tudja a hogy a váll embertelen nyúzásáért cserébe a világ leguniverzálisabb táskáját tudhatta a hátán. Három doboz sörrel kényelmesen rásimul az emberre, miközben kéthetes nyaralásra is bele lehet tömni mindent, ha a maximális méretre kihajtogatjuk. A köztes helyzetekhez, fura formájú tárgyakhoz is igazi táskaméleonként (nagyon-nagyon-nagyon bocsi!) igazodik.

A Mifland pedig most – hogy direktbe vagy véletlenül, az mindegy – fogta ezt a zsákformát és úgy gondolta újra, hogy az alapvető funkciói megmaradjanak, de ne csak Exploited-pólóval mutasson igazán jól. A Roll-top Rucksack a szövet helyett tartós bőranyagot kapott, a bőrszíjak megmaradtak, csak az elhelyezkedésük változott, a szétnyitható szisztéma helyett pedig egy ilyen összecsavarós módszerrel tették változtatható méretűvé.

A minőségi anyagnak és a tervezők munkájának mondjuk meg is van az ára, kicsit több mint százezer forinttal kell többet fizetnünk a négy színben (a képen láthatóakon túl még full feketében) kapható prémiummálháért, mintha a klasszikus foszöld verziónál maradnánk. De hát ez jól is van így, nem kell mindenkinek ugyanazzal kirándulnia.

(via highsnobiety)

Tűz tartalom 🔥