keresés menü

Mi kell, egyedi longboard, Puma és BP cuccok? Ügyesen megnyerve?

terkepezd

Írhatnánk most ide hatásosnak szánt körmondatokat nyári ruhatár-bővítésről, omegamenőnek levésről, nem kell mást tenned-ről, de inkább csak annyit mondunk, hogy összefogott a Puma nem sportolási célzatú, hanem igazán snájdig nagyvárosi ruházkodási szakosztálya, a BP Shop és az Urbanplayer, és született egy döntés, hogy adjunk már jó dolgokat olyanoknak, akik ezért nem csak otthonról hajlandóak bökni a klikket, hanem kimennek az utcára, és teszik, amit tenniük kell. Mondjuk bemutatják Budapestet a saját szemszögükből.

Egyszerű a szabály: aki kedvenc bandázós helyén (vagy még inkább: helyéről!) Instagramol egyet vagy többet, és odaszúrja a fotóhoz az #urbanplayer hashtaget, akkor az az előbb említett két brandtől nyerhet jóféle cuccokat. Sőt, van még egy olyanunk is, hogy aki Pumát vásárol a BP Shopban, abból szerencsés együttállás esetén Faun to Puma longboard-tulajdonos lesz.

Így valahogy:

Itt vannak még részletesebben a részletek, dátumokkal, nyereményekkel, mindennel. Fortunában gazdag boldog nyári karácsonyt mindannyiunknak!

Tűz tartalom 🔥