keresés menü

Menő kütyük, amiket szeretnénk megkapni idén karácsonyra

Összegyűjtöttük azokat az új kütyüket, amelyeket idén karácsonykor a legszívesebben látnánk a karácsonyfa alatt, ezáltal másoknak is jó szívvel adnánk ajándékba.

Erre az okostelefonra vágyunk az idén

Vajon melyik az a prémium okostelefon, amelyik az idén a legjobban lenyűgözött minket? Bizonyára sokan arra számítottak, hogy az iPhone X nevét olvashatják majd itt, ám a Huawei 2017-es zászlóshajó készülékét sokkal jobb vételnek tartjuk. Miért? Mert remek, hatcolos OLED képernyője van, processzora pedig nem csak gyors, de takarékosan működik, és optimalizálták mesterséges intelligenciát használó feladatokra is. A ma kapható riválisok közül a Huawei Mate 10 Pro kínálja a legnagyobb kapacitású akkumulátort is, amely aktív használat mellett is két napos üzemre képes. Nem lehet panasz a 20 és 12 megapixeles kamerákra sem, amelyek optikáját a Leica tervezte, és a legfrissebb, 8.0-s Androiddal érkezik, és két év garancia jár hozzá.

 

Típus: Huawei Mate 10 Pro
Ár: 254 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu
Ezt a konzolt kérjük a fa alá!

A Playstation 4-ből négy évvel ezelőtti megjelenése óta már több mint 70 milliónál is több darab fogyott, Magyarországon is ez a legnépszerűbb új generációs konzol, hiszen a Sony játékgépére számos exkluzív cím jelenik meg, amelyek semmilyen más platformra nem érhetők el. Bár a konzol csak hagyományos Blu-ray-meghajtóval van felszerelve, a letölthető Netflixen vagy YouTube applikációval ultra-HD minőségben is videózhatsz, ha támogatja a tévéd, még a HDR színmegjelenítést is támogatja a gép.

 

Típus: Sony Playstation 4 Slim 1TB
Ár: 99 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu
Bluetooth-hangszóróból ezt a típust kérnénk

A hagyományos hifitornyoknak leáldozott, a jövő az olyan Bluetooth-képes lejátszóké, mint amilyen a Sony kompakt hangfala. Ha több MHC-V11-esed is van, szinkronban is használhatók, ilyenkor mindegyikükön szólhat ugyanaz a zene: nem kell megállni a sztereó hangzásnál, akár három vagy több hangfal is partiláncba köthető vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A Bluetooth mellett USB-ről vagy analóg bemenetről is képes hangot vagy zenét lejátszani, két karaoke-mikrofon számára is van rajta bemenet, hagyományos CD-kkel is elboldogul, az énekléshez pedig felszerelték manuálisan be-, és kikapcsolható audio-, és fényeffektusokkal is. Ha partiarc vagy, és gyakran lógnak nálad a haverok, ez a neked való Bluetooth-hangfal!

 

Típus: Sony MHC-V11
Ár: 74 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu
Ezzel a Bluetooth-fülessel még tömegközlekedni is jobb

Ismersz olyan embert, aki élvezi, hogy reggelente buszon, villamoson vagy metrón döcöghet a munkahelyére? Mi nem, de abban biztosak vagyunk, hogy egy olyan klassz fejhallgatóval, mint a Bose QC35-ös, nem csupán a napi ingázás, de egy hosszú repülőút is könnyebben elviselhető. Ez a típus ugyanis nem csupán az összegubancolódó vezetékektől kímél meg bluetoothos kivitelének köszönhetően (az alapcsomagban egyébként vezetékes csatlakozót is találsz hozzá), de aktív zajszűrő technológiával is felszerelték, ami a külső zajjal ellentétes hanghullámok kibocsátásával szünteti meg a zavaró külső hatásokat. Mivel mikrofonnal is felszerelték, headsetként telefonálni is tudsz vele.

Típus: Bose QC35 Quietcomfort
Ár: 126 590 forint
Hol kapható? www.edigital.hu
Egy ilyen e-könyv-olvasón még a tananyag is érdekesebb

A Kobo legújabb e-könyv-olvasója bebizonyítja, hogy bizony az Amazon Kindle-ön túl is van élet. Az Aura H2O második generációs változata az alap Kindle Paperwhite-nál nagyobb, 6,8 colos átlójú e-papír képernyővel van felszerelve. A jobb olvasási élmény érdekében a felbontást is növelték 1430×1080 pixelre, esti olvasáshoz pedig a kijelzőt éjszakai módba lehet kapcsolni, amikor melegebb színnel világít, hogy ne zavarja meg a közelgő alvást. A Kobo olvasóját bátran használhatod a strandon vagy a kádban is, mivel víz-, és porálló kivitelben készül. Ez a típus egyaránt kezeli a .mobi, a.epub, és a .pdf formátumú könyveket, de a .cbz és .cbr formátumú képregényfájlokkal is elboldogul.

Típus: Kobo Aura H2O 2nd Edition
Ár: 67 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu

Ezeken a kütyükön tudnánk biztonságban az adatainkat:
Manapság ugyan már olcsón tárolhatjuk a felhőben a fotóinkat, videóinkat és a dokumentumainkat, de sokak számára jogos igény, hogy saját adattárolón legyenek megőrizve a fájljaik. Számukra két hasznos terméket is tudunk ajánlani: a Kingston DataTraveler Keypad nevű pendrive-ján azért vannak gombok, mert csak az előzetesen megadott PIN-kód birtokában lehet hozzáférni a titkosítva tárolt fájlokhoz: tíz sikertelen próbálkozás után leformázza magát. A 32 gigabájtos meghajtó egyébként Windowszal, Mac-kel és Linuxszal is kompatibilis, ráadásul víz-, és porálló kivitelű, nem véletlenül jár hozzá 5 év garancia.

Típus: Kingston DataTraveler Keypad
Ár: 53 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu

Ha csak az otthon tárolt képek, filmek és zenék kópiáit szeretnénk biztonságban tudni, a WD My Drive a jó választás, ráadásul ezt a számítógépről készült biztonsági mentések raktározására is lehet használni, amelyhez a gyártó külön (windowsos) szoftvereket is biztosít az alapcsomagban. A 2 terabájtos meghajtón tárolt adatokat is lehet titkosítani a gyári szoftverrel, az USB 3.0-n keresztüli átvitel pedig jelentős sebességtöbbletet biztosít másolás során (ha a PC-n van ilyen csatlakozó), de hagyományos, USB 2.0-s portokkal is használható.

Típus: WD My Passport 2,5″ 2TB
Ár: 53 990 forint
Hol kapható? www.edigital.hu

(hirdetés)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥