keresés menü

Magyar raverre magyar raverruhát! Itt az OST új téli kollekciója

Hogy az előbbi kérdést gyorsan megválaszoljuk: számunkra úgy tűnik, hogy ha az OST Konzept-en múlik, akkor mi az hogy, nagyon is.

A legújabb, SOFT RAVE fantázianevű kollekcióról elsőként az új orosz (és ukrán) underground és a 90-es évek holland gabberei jutottak eszünkbe, és igazán szórakoztató, hogy a két ország klubkultúrájára maguk a magyar tervezők is hivatkoznak.

“Lakk szettek, funkcionális ruházat, neonszínek keverednek fakó virágmintával, kockás szövettel, apukáink stílusával. Bomberdzseki nordic walkinggal. Feszes bodysuit boyfriend inggel. Hétköznapi gondtalan lazaság ösztönös keménységgel” – írja még a kollekciójáról Lantos Olivér és Sasvári Áron tervezőpárosa, mi meg olyan nagyon nem tudunk ezzel vitatkozni, de nem is akarunk.

Az OST-s srácok tudatosan törekednek a határok elmosására:

férfi és női ruhatár, designer és streetwear, underground és középosztály szerintük ma már nem mérvadóak,

cserébe az eredmény egy egyszerre fesztelen és öntudatos életérzés, sajátos humorral reflektálva a világra – félúton Nyugat és Kelet között.

A kollekció elsőként egy event keretében lesz elérhető az OST nyolckerületi showroomjában (Népszínház utca 29. 21-es csengő, november 16-17-én péntek és szombat dél és este 9 között).

Lookbook fotó: Galambos Eszter
Analog: OSTkonzept
Modell: Kisbajcsi Fanny / Kolos @The Roster Management
Haj: Telenkó Ábel @Close
Make up artist: Keserű Barbara