keresés menü

Lookbook-preview: Izlandon bizonyítja ruhái szívósságát a Los Angeles-i ROARK

A Los Angeles-i ROARK csontig hatoló hidegben, Izlandon készítette el legújabb, idei őszi/téli kollekciójához a kevesebb néha több elven alapuló lookbookot, amihez egy szépséges előzetest mutatunk. A ruhákból sokat nem kapunk, de a nagyon is hatásos, gyönyörű tájképekkel és színekkel mindenkit meglepő fotók kárpótolnak, és legalább még kíváncsiak is leszünk, mit rejt a teljes kollekció, és milyen lesz a végeredmény.

A ROARK kezdte egy főleg szörfösökre és deszkásokra fókuszáló brandként, akik a pólógyártás után most már profi technikai felszereléseket is kiváló minőségben nyújtanak a sportolni vágyóknak, akik nem csak hobbiként űzik a deszkás elfoglaltságokat, hanem amolyan életstílusként. A nadrágok, dzsekik, mellények és egyéb kiegészítők pedig élesben lettek tesztelve, nem véletlenül kaptunk egy kisebb adag jéghideg, nagybetűs Telet, amolyan bizonyításként.

Itt a Roark hivatalos Facebook oldala, nyomjatok egy like-ot, hátha hamarosan kiderül, mikor érkezik a kollekció az online store-ba!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥