keresés menü

Lecsapott a Levi’s a gördeszkásokra

A deszkások saját magukat definiálják. Nem alkalmazkodnak a szabályokhoz és nincs egyenruhájuk. Azonban szinte mindenki, aki valaha gördeszkázott életében, az láthatta, hogy a deszkások Levi’s farmert viselnek” – állítja a 160 éve regnáló Levi’s, ami most elsősorban a deszkások igényeit figyelembe véve fejlesztette ki legújabb kollekcióját. Sport lévén a legfontosabb szempont a mozgás szabadsága, a kényelmes és lélegző, tartós anyagok használata volt.

Idén ősszel kerül a boltokba a globális gördeszkás kollekció, ami az alapdarabok újragondolása, és ezek megalkotására természetesen deszkásokat is bevontak: ők tesztelték, fejlesztették a denim és non-denim nadrágokat, pólókat, ingeket és egyéb felsőruházatokat. A farmernadrágok egyedülálló kopásállóságát Cordura anyag hozzáadásával tették erősebbé, ezzel is az időtállóság fontosságát emelték ki.

A Levi’stől pedig abszolút nem idegen ez a pálya, a márka tényleg komolyan gondolja a deszkások támogatását. Elég csak az indiai Bengaluruban megrendezett első, nyilvános és ingyenes skatepark megnyitását megemlíteni, amit a helyi Holystoked Collective-vel közösen hoztak létre, és egy háromrészes kisfilmmel is propagáltak, hatalmas sikerrel. Ezekről korábban írtunk is, az első, második és harmadik rész is megtekinthető.

Elhúzzuk a mézesmadzagot is, íme pár részletfotó a kollekció darabjairól, de a teljes sorozatért a Levi’s weboldalára kell fáradni!

Az igazi érzés pedig az alábbi videón jön át, mindössze egy percben:

http://www.youtube.com/watch?v=kcsd0FVHn54&feature=player_embedded#t=0

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥