keresés menü

Így kéne munkába járnod, üzeni Barcelonából a Levi’s

A farmereiről ismert márka továbbra is vadul dolgozik azon, hogy kiessen ebből a közhelypixisből, miszerint ha Levi’s, akkor nadrág, és viszlát.

Ezért most a katalán centrumig mentek, ami híres jól benavigálható kis utcáiról, ennélfogva a kétkerekű kultúra egyik nyugat-európai fontos bástyája, tekintve a városban működő Fixielab Crew-t, meg az olyan helyeket, mint a Pave Culture, a My Beautiful Parking vagy a C.R.E.A.M. Bike & Things. Az említett fixiscsapatból most a Highsnobiety szerkesztői kirángattak két rájdert, Sami Saurit és Alex de Cortada-t, hogy vezessék körbe őket a városon, persze nyeregben. Miközben a Levi’s aktuális kollekcióját hordják magukon.

levis-commuter-barcelona-12

Csak mellékesen, Sami egy Dosnoventa bringát gyalul maga alatt, aminek a vázából összesen 35 készült, és aki azért imád fixizni, mert szerelembe esett azzal, ahogy ki kell számítania az embernek a mozgását, a reakcióit, ahogy új tapasztalásokra tesz szert. Alex szintén Dosnoventás, acél Edinburgh vázzal szerelve, aki úgy kezdett el kerekezni, hogy

amikor egyetemista lettem, beszereztem egy fixit, hogy ne kelljen metróznom. Ma már a bringa az életem.

Ő egyébként azt is elmondta, hogy a kedvenc útvonala az lefelé a barcelonai Muntaner utcán, szóval ezt is fel lehet írni. És akkor a további képek:

levis-commuter-barcelona-17

 

(via Highsnobiety)