keresés menü

Fagyi színű Amerika a londoni Lazy Oaf-tól

Annak ellenére, hogy angolok, egy nagyon nyári és nagyon amerikai  lookbookkal jelentkezett a Lazy Oaf, életre keltve a 90-es évek tinisorozataiból ismert stílusjegyeket legújabb női kollekciójukban. 

A túlságosan is hosszúra nyúlt telet brutális gyorsasággal felváltó tavasz remélhetőleg ugyanilyen iramban változik nyárrá, de talán lesz még idő nem az utolsó percekre hagyni a könnyed, színesebb ruhák beszerzését. A londoni bázisú Lazy Oaf is a pasztell színekre, valamint a meglehetősen banális mintákra esküszik: gyümölcsös, gyorskajás, meg mindenféle, leginkább rajzfilmeket felelevenítő printelt pólók, forrónadrágok, bodyk szerepelnek a tavaszi/nyári kollekció darabjai között. Persze ez sem véletlen, hiszen a brand megálmodója és fő tervezője, Gemma Shiel mindig is a feltűnően színes, vidám, szinte gyerekes és nosztalgiába hajló hatások híve volt. A 11 éve egy garázsból indult vállalkozás jelenleg egy saját londoni üzletet és webshopot jelent, ruháik, cipőik és kiegészítőik pedig a világon összesen 250 üzletben találhatóak meg.

Viktor Vauthier és Brian Kazez lookbook-fotói természetesen a kaliforniai Venice Beach-en készültek, a teljes kollekció pedig itt érhető el és rendelhető meg. Videó, képek:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥