keresés menü

Kit érdekel a dizájn?

A Holdudvarban jövő kedden induló előadás- és beszélgetéssorozat szervezői szerint mindenkit! Úgy tűnik, hogy tényleg egyre népszerűbb a téma, és szerencsére mostmár nem azzal a disclaimerrel kell kezdeni a társalgást, hogy a design nem luxusferrarikról és milliós kanapékról, hanem a körülöttünk lévő világ minden részletének funkciójáról és formájáról szól. Kovács Dani művészettörténész és Batta Barnabás trendkutató azt találták ki, hogy remek lenne idén nyáron laza, margitszigeti, fröccsözős hangulatban beszélgetni a szakmáról, hogy a közönség ne csak a végeredményt, hanem a tervezői munka hátterét is közelebbről megismerhesse. Ebből lett az  Értékpárok- Dizájn más szemmel rendezvénysorozat.

575866_656659201027739_1424773494_n

A program designereknek, designrajongóknak és designanalfabétáknak is érdekes lehet: a tematika mindig olyan fogalompárok köré épül, amik segítenek tájékozódni a kreatív iparban járatlanabbak számára, a neves hazai tervezők 10-15 perces, szubjektív előadásait pedig a “csevegjünk és fröccsözzünk designerekkel” című programpont követi.

A négy részes, ingyenes sorozat minden hónap első keddjén várható. Az első, június negyedikei este meghívott előadói Benedek Zsanett és Lakos Dániel, a Tervhivatal építész-designerei; Lőrincz Réka ékszertervező; Salát Zalán Péter tervezőgrafikus, a MúzeumCafé folyóirat művészeti vezetője; valamint Vágó Réka cipőtervező.

Facebook event és mégtöbb részlet itt, mi jövő héten biztosan ott.

Vágó Réka cipői
Benedek Zsanett agyszüleménye
Ez pedig a Holdudvar
Ez pedig a Holdudvar