keresés menü

Kik azok a hablegények, akik most annyira népszerűek az interneteken?

Nem függetlenül attól, hogy a Bored Pandától az Elite Daily-ig egy csomó nagy oldal is írt a jelenségről, az utóbbi napok egyik legforróbb témáját a merman-ek, főszerkesztőnk fordításában a hablegények biztosították.

Az interneten időről-időre feltűnnek különféle agyament hajtrendek, mint például pár hónapja a pixeles festés. Ezek azonban az esetek nagy részében lányoknak szólnak, a fiúknak és a férfiaknak pedig maradnak a jól ismert, alig változó sémák.

Az internet távoli sarkában megbúvó seapunkot idéző új, hablegényes hajtrendben azonban, mint azt a megnevezés is mutatja, a srácok próbálnak meg valami újjal előrukkolni. Feltehetőleg ők sem szeretnének lemaradni hajügyben.

Na de mégis mi kell ahhoz, hogy valaki hablegény lehessen?

  • 1. Rikító hajfesték. A kék különböző árnyalatai és a zöldek előnyt élveznek, de minden más élénk szín bejátszható a rózsaszíntől kezdve a liláig. Ugyanezek szégyentelenül kombinálhatóak is.
  • 2. Abszolút nem kitétel a hosszú haj, elég a rövid, de az arcszőrzet és szemöldök is tökéletesen megfelel befestésre. Utóbbi mentén akár kialakulhat egy hétvégi kocahablegény-wave is. Nagyon várjuk!

Hát ennyi. Ha kiszivattuk a hajunk vagy az arcszőrzetünk és befestettük az életfilozófiánkat legjobban tükröző rikító (milyen más!?) színnel, akkor már lubickolhatunk is leesett állak és elkerekedett szemek tengerében.

(via Daily Mail / Bored Panda)

Tűz tartalom 🔥