keresés menü

Kié a legmutatósabb pesti bringás SWAG?!

Az InStyle Magyarország és a Cyclechic.hu újra összeállt, hogy megrendezze a Bringával a vörös szőnyegen! biciklis divatbemutatót, azaz megkeresse a város legmutatósabb bringásait. Jövő szerdáig töltheted fel legegyedibb, legmájerebb, legcsinosabb bringás fotódat a Cyclechic facebook oldalára, hogy megnyerd a férfi és női Electra biciklik egyikét. Párosban is indulhatsz bárkivel, ebben az esetben egy dupla amszterdami repülőút a nyeremény.

Tavaly áprilisban az utolsó Critical Mass estéjén az Erzsébet teret burkolták be vörös szőnyeggel a szervezők, idén a Gozsdu lesz a helyszín. Tavaly egy nyeremény volt, most több lesz, ráadásul legények és leányok is egyenlő eséllyel indulnak. Meg párok is – bármilyen összeállításban -, de ezt már mondtuk.

A lényeg, hogy adott egy zsűri, melynek tagjai Szűcs Péter az InStyle Magyarország főszerkesztője, Godena- Juhász Attila a USE Unused tervezője, Fogt Linda bringás stylist és két, régóta bringás nagykövetként is ismerős celeb, Németh Juci és Till Attila. Ők választják ki a feltöltött képek közül azokat a szépségversenyzőket, akik a vörös szőnyegen felvonulnak. A felvonulók között pedig a győzteseket.

Ennyire egyszerű.

Aztán a felvonulás majd így zajlik valahogy:

A menetrendet viszont jó, ha fejben tartjátok, mert nincs már sok idő. A képeket május 14 éjfélig lehet feltölteni, az esemény maga pedig május 23-án este lesz a Madách sétány és Gozsdu metszéspontjában. A szervezők leszerveztek egy fotózós eseményt is most szombat délutánra, ha esetleg nem lenne mivel megörökítsd a bringás swag-ed. Kritériumok nincsenek, mindenki hozhatja a saját stílusát.

Az este házigazdája Szűcs Péter és Oltai Kata lesz, utána pedig az InStyle 5. szülinapja adja az afterpartyzás apropóját a szomszédos Spíler Shanghaiban.

Minden további infót a red carpet bringázásról megtalálsz az efbén.

De nem ez lesz az egyetlen bringás program a közeljövőben.

Most csütörtökön a Bringázz a Munkába! kampány a szokásos Bringásreggelivel várja 37 helyen a biciklivel közlekedőket, délután pedig a design és a biciklis közlekedés találkozására nyílnak új ajtók a Design Terminálban.

A hétvégén pedig a Bartók Béla úti kiállítóhelyek összeszerveződéséből kialakult Eleven Design Hétvége várja biciklis programokkal a mindenkit.

Itt fotóztathatod le magad a vörös szőnyeges versenyhez, találkozhatsz Pajti Bával, a legendás kerékpárépítővel, és egy biciklis szervezeteket és a fővárost összeeresztő beszélgetésen megtudhatod, hogy győzött-e a biciklis forradalom. Hát így!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥