keresés menü

Két magyar lány TRENDY gazdi-kutyus kiegészítőkkel tör be a londoni divatvilágba

Kata és Emi nem álltak meg ott, hogy menő kiegészítőket terveztek kutyáknak és gazdáiknak. A PETME nevezetű projektjükhöz egy karitatív programot is hozzákapcsoltak: termékeikkel a kutyák örökbefogadásának nagyszerűségét kürtölik világgá. Katával készült interjúnkból kiderül, hogy mi is most a követendő trend a kiskedvencek terén!

Kozma Kata és Vigh Emese

Urbnplyr: – Mivel is foglalkozik pontosan a PETME?

Kata: – Vidám, saját tervezésű kutya és gazdi kiegészítőket gyártunk. Az alapcél a kisállat-örökbefogadás népszerűsítése a fiatalok körében. Elsősorban a trendi londoni marketnek terveztük a termékeinket, de nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk más országokból is a koncepcióval kapcsolatban. Az Londonban eltöltött évek alatt kellően magabiztosak lettünk ahhoz, hogy magunk is belevágjunk valami izgalmasba itt.

Urbnplyr: – Egy divatprojekt esetében miért lett fontos téma az örökbefogadás?

Kata: – Családommal az elmúlt években összesen hét kutyát fogadtunk örökbe. Emiatt mindig is késztetést ereztem arra, hogy tegyek valamit ennek népszerűsítése érdekében, és elmondhassam mindenkinek, hogy milyen jó dolog ez. Emit, aki grafikusként végzett, mindig is a divat világa izgatta, évek óta grafikuskent dolgozik londoni beauty cégeknél. Tulajdonképpen az egyik hozta a másikat. Ma az emberek képesek több ezer fontot kifizetni egy divatosabb kutyafajtáért, mert az szimplán divatos. Ennek láttán merült fel a kérdés, hogyan tudnánk ezen változtatni. Ráadásul minden egyes eladott weboldalas termékünk után egy fontot a ’love adoption’ projektünkhöz kerül, ami jelen esetben a londoni Mayhew nevű menhely egy kenneljének az éves költségeit fedezi. Látogatóinknak ugyancsak lehetőségük van személyesen segíteni a Givey-oldalunkon keresztül.

Urbnplyr: – Hogy néz ki a feladatmegosztás?

Kata: – A PETME kettőnk közös ötlete, és egyelőre csak ketten vagyunk a cégben.  Együtt tervezzük a termékeinket es a cégünk jövőjét, ezen felül Emi foglalkozik az összes kreatív munkával: cégarculat, csomagolás, miegymás, míg én – lévén reklám és marketing szakon végeztem – az operációs részéért vagyok felelős. Eddigi legnagyobb kihívásunk a PETME-fotózás volt, ahol öt kutyával pózoltak egyszerre modelljeink. A feladat maga nem volt egyszerű, viszont a hangulata annál jobb volt.

Urbnplyr: – Vannak még ötleteitek a PETME-vel kapcsolatban?

Kata: – Ötleteink listája végtelen. Mindenféleképpen szeretnénk, hogy üzenetünk es termékeink minél messzebb eljussanak es minél több kutyán tudjunk segíteni közösen.

blog2

blog 4

Portékák és minden egyéb a lányok honlapján:

www.petmeloveadoption.com

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥