keresés menü

A Beastie Boys-os Adam Horovitz vegán cipőt tervezett, amivel a nőket támogatja

Adam Ad-Rock Horovitz a Keep hangsúlyozottan vegán, tehát semmi állati eredetű anyagot nem használó cipőmárka Ramos nevű téli modelljét redizájnolta. A vízálló lépőhöz a fenti képen látható rózsaszín mellé egy pár fekete fűző is jár. Az egyik felére az van írva, hogy Horo, a másikra pedig hogy Vitz – utalva Ad-Rock vezetéknevére.

Az azonban meglehetősen kár, lévén direkt a hideg időre szóló lépőről van szó, hogy csak februári kiszállítással lehet előrendelni. Már csak azért is, mert a bevételekből a Planned Parenthood nevű szervezetet támogatják, ami meg a nők tervezett gyerekvállalási jogaiért küzd.

View this post on Instagram

We could not be more stoked to announce our latest collaboration with #BeastieBoy Adam Horovitz aka Ad-Rock. What began as a quest for a winter shoe has now evolved into an opportunity to garner support for women’s health. The Keep x Ad-Rock limited edition Ramos features a weather resistant, nylon cordura body, synthetic fleece lining and channel quilting on the ankles. Net proceeds from this project will benefit #PlannedParenthood. Pre-order now. Shoe ships in Feb! Now, more than ever, we rely on community to support and strengthen each other. Link in profile. #keepxadrock #adrock #theking #veganshoes #consciousfashion #beastieboys ?: @sleepydz

A post shared by Keep Company (@keepcompany) on

Ad-Rock egyébként a kollab kapcsán elmondta, hogy támogatja a nők vezette cégeket, ahogy az ázsiai-amerikaiakat is, és elsősorban azért adja a bevételeket a Planned Parenthoodnak, mert támogatja a nők jogait is, hiszen úgy hiszi, hogy a nők nem lehetnek azért büntetve, amiért döntéseket hoznak az életükkel és a testükkel kapcsolatban.

(via)