keresés menü

Űrbélien vagány, természetesen nőies – ilyenek JULIAKALDY legújabb cipői

Káldy Júliát, azaz a JULIAKALDY brand tervezőjét már sokan ismerhetik karakteres, letisztult stílusáról, ami már Zola Jesust is levette a lábáról. A most megjelent 2014-es resort kollekció a megszokott vonalvezetést és felfogást népszerűsíti, de sokkal naturálisabb kivitelezésben. Az eddigi BASIC és CONSTRUCT című sorozatokban felismerhető jellegzetességek megmaradtak, a fekete és a natúr színek mellett azonban megjelent az ezüst is, ami futurisztikus hatást kölcsönöz a cipőknek, nem is kicsit. A külsőségek és az elegancia azonban egyáltalán nem mennek a funkcionalitás rovására: kiváló minőségű, felsőkategóriás sportcipőknél használt alapanyagok biztosítják a kényelmet.

Visszatérve a naturalitásra és a hazai büszkeségekre: Szombat Éva gyógyfürdőben készült fotóin az egyre nagyobb ismertséget szerző Kate Kondas viseli JULIAKALDY cipőit, és a már említett futurisztikus, szinte már űrbéli benyomás tökéletesen kihangsúlyozza a természetes részleteket.

A cipők kicsit közelebbről:

HYDRA
KRONOS
PLUTO
SINOPE
TITAN

http://www.youtube.com/watch?v=hYqe0SgsdTk&utm_source=Press+Release&utm_campaign=1d0509ba10-Press_Beta8_7_2013&utm_medium=email&utm_term=0_12c7301484-1d0509ba10-35775797

A resort kollekció azonban csak az egyik apropó, a másik a friss online store, ahonnan megrendelhetők az előző évek darabjai is.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥