keresés menü

Ja, hogy Tarantino is bakelitből készült magyar dizájnszemüveget hord?

Nemrég jött velünk szembe az alábbi kép a közösségi hálók legnagyobbján:

És akkor már meg is kérdeztük, hogy ezt most így hogy. Meglepő választ kaptunk a Tipton Eyeworks munkatársától, bár lehet, hogy csak mi éltünk egy dobozban, amiért nem tudtunk arról, hogy sztáréknál nagyon megy a vinylből (fekete lemezből, amire tűt szoktak helyezni, hogy zene szólaljon meg róla) készült keret, meg néhány másik is:

“Szinte soha nem adunk ajándékba keretet, ez vonatkozik a hírességekre is. Quentin Tarantino esetében például a menedzsere keresett meg minket, hogy keretet szeretnének tőlünk vásárolni. Vett is kettőt. Ezen felül Tiptont hord még Elton John is, ráadásul ő egy egész kollekciót vásárolt meg, a Cinematique-et, aminek különlegessége, hogy régi filmkockák vannak a szárakban. Flo Rida tudomásunk szerint csak a mi egyik keretünket hordja optikai lencsével, ráadásul nagy kedvence lehet, mert sok fotón abban pózol. Aztán ott van még Michael Madsen is, akinek egy limitált kollekcióból van egy különleges átlátszó Jackson napszemüvege. Legutolsó alkalommal, amikor láttuk, Iggy Azalea Black Widow című videoklipjében a mi szemüvegünk volt rajta.”

Egyébként az is kiderült, hogy sokszor nem a Tiptontól – ami egyébként egy Magyarországra költözött amerikai agyának szüleménye – közvetlenül veszik a celebek a keretüket, hanem egyszerűen besétálnak egy menő optikába a világ bármely pontján, és pont egy ilyenre nyúlnak rá. Aztán az optika hívja a magyarokat, hogy siker van! Na, hát ha valaminek, ennek lehet örülni.

Tűz tartalom 🔥