keresés menü

Itt egy nagyon vad próbálkozás a zokniszandál-terror menővé tételére

A divatnak és az ízléstrendeknek mindig megvannak a maga mostohagyerekei, amik aztán idővel ironikus csavarok segítségével mégiscsak kúllá válnak. Gondoljunk csak a Csúnya Karácsonyi Pulcsikra.

Azonban ezek mellett ott van egy cikiségében kikezdhetetlen keménymag, amibe olyan ruhadarabok és öltözködési kombinációk tartoznak, amiket legtöbben maximum tumblr-es reblogban mernek bevállalni, de fel az istennek se venné őket senki, aki egy cérnaszálnyit is ad magára.

Ez utóbbi közegnek egyik zászlóshajója a zokniszandál förtelmes kombinációja, aminek a menővé tételébe már sokaknak beletört a varrógéptűje. Most a Teva nevű (1984-ben a Grand Canyonban, egy túravezető fejében kipattant, miután karperecekből csinált magának olyan lábbelit, ami nem úszik el a lábáról) szandálcég fogott a dán Han KjøBenhavn merész dizájnereivel, és látszólag az “olyan csúnya, hogy már szép” filozófiájú surranópályán próbálták meg a felmenősítést.

Anélkül hogy bármi végleges értékítéletet mondanánk, azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy a lookbookban láthatókhoz hasonló láboutfittel jelenjünk meg a Koloródón vagy a Bánkitón – ha kicsit hűvösebbre fogná esetleg az idő.

(via)

Tűz tartalom 🔥