keresés menü

H&M a fixisekért

hm01

Most, hogy már majdnem itt volt a tavasz, ha csak néhány napra is, de szembeötlően megnőtt a kerékpárral közlekekedők száma ‒ amíg a visszasunyiskodó tél el nem bátorította az egyelőre (!) még csak jó időben bringára szállókat. Akárhogy is, sokáig már nem várat magára az idő, amikor a körúti számlálón sebesen pörögni kezdenek a számok. És ha már így közeledik a nagy bicikliszezon, a tavaszi gardróbunkat sem árt gazdagítani néhány kifejezetten e célra készült darabbal.

A H&M éppen ezért egy egész kerékpáros kollekcióval rukkolt elő, a fixikörökben híres londoni műhely, a Brick Lane Bikes közreműködésével. Igaz, az egész azért túlzás, mert valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag csak a férfiakra gondoltak, mindenesetre kezdésnek jó ötlet, és bízzunk benne, hogy jövőre néhány szoknyás szettel is bővül a kínálat (addig mi lányok válogassunk a magyar Urban Legend biciklis ruhái közül).

H&M for Brick Lane Bikes

A kollekció főattrakciója egyébként egy félmillió forintot érő kerékpár, amit a BLB tervezett a divatcég számára, és amit a kollekcióval együtt most csütörtökön mutatnak be a Vörösmarty téri H&M üzlet előtt. A divatbemutatóra pedig azért is érdemes elmenni, mert a Hungarian Cycle Chic és az InStyle jóvoltából valaki haza is viheti a járgányt. Csak suvickold le a biciklid, állítsd fazonra a hajad, és állj a kamera elé, hogy elnyerd a zsűri szavazatát! Infók itt, egy videó meg itt:

Tűz tartalom 🔥