keresés menü

Megróttak egy ortodox papot, mert rákattant a Gucci és Louis Vuitton cuccokra

Mi, gyarló halandók hányszor elcsábulunk a cudar földi javak láttán, hát most gondoljunk bele valakinek a helyzetébe, aki még a legalapvetőbb élményektől is megfosztja magát mind szakmailag, mind emberileg!

Nem csoda, ha az öntartoztató ember egyszer csak a végletekhez nyúl. Mint ez az orosz ortodox plébános, akit megrótt az egyháza, mert egy kicsit rászakadt a dizájnercuccokra. Ugyan az Instagramja időközben törlődött, de mint tudjuk, ami egyszer az internetre kikerült, az nem kerül le többé onnan, szóval néhány lelkes screenshotolónak hála még rátekinthetünk a papi kollekcióra:

Egy egyházi főméltóság a feddésen túl úgy reagált alattvalójának szokására, hogy nincs olyan, hogy egy lelkész mondjuk ebédidőig lelkész, onnantól meg másnap reggelig az, aki lenni akar – egy lelkésznek nincs személyes és publikus oldala, a kettő ugyanaz.

SZOMI :((((((((((((((((((

De nézzük tovább a fotókat, yay:

Vjagyeszlav Baszkakov azzal kért bocsánatot, hogy közösségimédiás aktivitása nem más volt, mint “harc a szabadságért”, és hát a szosöl felületeken szerinte megszokott, hogy az ember posztoljon bátran mindent, ami nem bűnös, ellenben kellemes dolog.

Hát, az egyházi bizottság, ami elé oda kell állnia, állítólag most tenni fog egy próbát arra, hogy “észhez térítsék.”

(via)