keresés menü

Gardrób Bringás Piknik a Margitszigeten

Ha te is olyan szerencsétlen vagy, hogy a városban ragadtál a hétvégére, kínodban úgyis kimész a Margitszigetre. Akkor pedig ne csodálkozz, ha nem azzal a biciklivel térsz haza, mint amivel elindultál. A Gardrób Közösségi Vásár vasránapra ugyanis bringás pikniket szervez a Hold udvar mögötti wndrlnd pop-up bárba, ahol használt kerékpárok és kreatív, saját készítésű kiegészítők cserélnek gazdát. Ha bukósisakokat pingálsz otthon, láthatósági mellényeket hímzel vagy éppen van egy megunt kétkerekűd, neked is ott a helyed.

A Gardrób az Akváriumban rendezett vasárnapi ruhavásáraival vonult be a köztudatba, ahol hatalmas mennyiségű, a szekrény mélyéről felszínre került holmi közül válogathattunk (persze főleg nők, hiszen ők híresek a gyűjtögetésről). A Kreatív Piknik aztán, mint amolyan amatőr WAMP, hobbi ruha- és ékszerkészítőknek adott lehetőséget a kipakolásra.

A mostani tematizált vásár pedig a használt kerékpárok és az ugyancsak házi kreativitásból született kiegészítők körül forog a hétről hétre megújuló margitszigeti wndrlnd-ben, délután 1-től 6-ig. A kínálat egy részét már most meghirdették a Gardrób falán, de izgalomra azért még mindig van ok. Ráadásul elég bizarr ételek is várják a piknikezőket, mint a Gemenc vs. Jamaica fantázianevű vaníliás-chilis gemenci vaddisznó ragu vagy éppen a tarhonyás hússal töltött rétes.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥