keresés menü

Július négy, amikor a vérbeli amerikai hazafias lookbookkal ünnepel

A For Love & Lemons jól belehúzott a hazaszeretetbe és az aktualitásba, legalábbis ami legújabb, nyári lookbookjukat és egyben kapszulakollekciójukat illeti. Kihagyhatatlan zászló, chips, kóla, mályvacukor, hot-dog, meg az amerikai filmekből jól ismert lakókocsik sorakoznak fel szépen egymás után (meg egyszerre) a függetlenség napját ünneplő sorozatban. A kollekció színei szinte végig a nemzeti zászlóhoz igazodnak: van csillagos top, fehér ruhák, kékben virító batikolt minták, meg persze az elmaradhatatlan kék, szaggatott farmershortok, mindezeket pedig kíméletlenül ellenpontozza Chloe Norgaard rikító hajszíne.

Zoey Grossman fotói Los Angeles egyik apartmankomplexumának kellős közepén készültek, a mobil és egyben eléggé hippi életmód ezzel remekül át is jön.

 

És ez még csak nem is a teljes lookbook: nehezen tudtunk válogatni a rekordhosszúságú sorozat jobbnál-jobb képei közül. A teljes anyag a hivatalos blogon leshető meg, az online store-ból pedig – többek között – az amerikai államok neveit viselő ruhák szerezhetőek be.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥