keresés menü

Félnótás fixisromantika: macskamentéssel promózza magát a VANS és a Leader Bikes

Merjük remélni, hogy Kalifornia uralkodó deszkásmárkája, a Vans és a fixigyártó Leader Bikes csak saját kifinomult öniróniájukat akarják bizonyítani ezzel a videóval, és nem gondolják, hogy ez a videó, amit elkészítettek, magától vicces.

vansleader

Onnan indult a sztori, hogy a két márka összefogott, és összeraktak egy-egy kollaborációban készült bringát. A hozzájuk készült lookbook-videóban viszont olyan romanticizáló közhelyek alá gyújtanak be, amiket már nyugati parton játszódó amerikai tinisorozatok sem nagyon merészelnek megjátszani: egészen szédítő módon megoldott macskamentés fáról, bazinagy virágcsokor előkerülése a nyugdíjas néni átkísérése után, lerohadt terepjáró elhúzása comberőből, Robin Hood meg lassan visszaadhatja a filantrópia szakon szerzett diplomáját.

De még az egymás elvesztését és az egymás újbóli megtalálását is olyan zseniálisan GEJLÜL mutatják be, hogy ez tényleg abba a sorba illeszkedik, mint amibe mondjuk a Serious Thugs általunk is bemutatott és analizált klipje. És így máris óriási!

http://vimeo.com/96186707