keresés menü

Fear Of God Los Angeles: modern amerikai grunge

A divat nyelvén finoman (értsd: hatásvadász módon) jézuskrisztusozó Fear Of God Los Angeles 2013-as tavaszi / nyári kollekciója nem csak a homloktetovált Bradley Solieau – aki nem is annyira mellesleg Lana Del Rey Born To Die-videójával lett igazán ismert, hiszen a film noir-rajongó énekesnő titokzatos paliját játssza benne – karakteres megjelenésének, hanem a casual és streetwear lazaságával ötvözött, és mostanában igencsak újrafelfedezett grunge stílusnak köszönheti sikerét.

Bizony, a grunge-ból átemelt és kihagyhatatlan kockás flanelingek mellett szaggatott farmerek, mellények, kapucnis pulóverek és férfi szoknyák találhatók a kollekcióban, aminek lookbookját Chan Andre lőtte fekete-fehérben.

A “sima” nyári kollekció, szintén Bradleyvel már nem ennyire komor, Cameron McCool fotóin sokkal jobban érződik az a fajta lazaság, ami a buggyos nadrágokat, atlétákat, pólókat is jellemzi. Arról nem is beszélve, hogy erről a sorozatról már jobban elhisszük, hogy tényleg a melegebb hónapokra szánták.

A ruhák megvásárolhatóak az online shopban, a teljes kollekció pedig itt található és mint lassan minden márka, a Fear Of God L. A. is pörget egy blogot lookbook-variánsokkal, meg persze a szokásos követhető médiafelületekkel.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥