keresés menü

Fat Jew büszkén tisztogatja a tekegolyót Eddie Huang lookbookjában

eddie-huang-monica-monroe-1

Lehetsz-e modell, ha büszkén vagy dagadt? A válasz: igen, ha Eddie Huang spanja vagy, és nem mellesleg The Fat Jew a művészneved. A kövér és maga a tervező a főszereplői a mai kiemelt lookbooknak. Szemeket takarni! (Ne.)

Huang – a képeken az ázsiai forma – nem kevés dologban próbálta ki magát: volt már stand-up komikus, fűdíler és szakácskodó tévés személyiség, végzettségét tekintve amúgy jogász, legutóbb pedig úgy gondolta, hogy a divatban is megállná a helyét, ezért létrehozta a Hoodman Clothing brandet. Több-kevesebb sikert el is könyvelhet, de talán az első nagyobb ütleg a Monica Monroe kollekciótól várható, ami (nem) egy pornós csajról kapta a nevét. Hogy mi köze lehet a felnőttfilmes leányzónak a ruhákhoz, az nem derült ki, de (nem) valószínű, hogy Eddie eképp kívánja elismerését kinyilvánítani a hölgy munkáját illetően.

eddie-huang-monica-monroe-2

Jé, a ruhákról el is felejtettünk beszélni! De nem baj, talán nem is kell. Azt mindenesetre nem lehet elkerülni, hogy ne a Nagy Lebowski című filmklasszikus jusson az eszünkbe a fotók láttán, ami egyben vissza is kanyarít minket a dagadt, léha, beletörődöm embertípushoz, vagyis életvitelhez, amit ez a lookbook megénekel. Főképp a bowlinggolyó-tisztogató művelet nyilall belénk elevenen, mert ugye mindenki emlékszik erre?

Ebben a tekintetben talán értékelhetőbb is, mint ha csak a ruhákat vennénk szemügyre, amik helyenként olyanok, mintha egyenesen a Sárkány Centerből érkeztek volna.

Ha valakinek a tetszését még az előbb elmondottak ellenére is elnyerték volna ezek a szettek, akkor itt és itt találkozhat velük megvásárolható formában.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥