keresés menü

Ez volna 2014 legszebb cipője?

1984 sok tekintetben a technológiai újítások éve volt: az Apple Computer piacra dobta a Macintosh számítógépet, kijött az első lézernyomtató, szinte véletlenszerűen megszületett a nyomozásokban azóta már széleskörűen elfogadottá vált DNS-ujjlenyomat, és megjelentek a duplaoldalas 3,5″-es hajlékonylemezek, amik hamarosan sztenderddé váltak.

Az Adidas pedig létrehozta a ZX nevű futócipő-sorozatát.

Amit azóta is egy olyan modellnek tartanak, ami meghatározta a világ futócipőinek vonalvezetését. Itt van pár régi klasszikus, csak hogy tudjuk, honnan indult a sikersztori.

És most nyárra megjelent a WMNS ZX FLUX St. Tropez névre hallgató darab, ami vízfesték-pacákra emlékeztető goás színkavalkádjával, meg az ezt ellenpontozó fekete bokastabilizálójával, fűzőivel, és persze a – szinte “levegőben lebegő” – három csíkjával eléggé antihitvány gurítás a német brandtől. Bár női surranó, egyes fórumokon a férfiak is megőrülnek érte, negatív véleményt szinte alig olvasni róla. Kérdés, hogy van-e ennél mutatósabb 2014-ben? Ezt mi nem válaszoljuk meg, de ti bátran tegyétek meg: