keresés menü

És te mivel tömnéd tele a túlélőhátizsákod?

Victoria Ling, fotós

Hogy ki milyen kreatívan – azaz mutatósan -, és főleg mit pakol a bőröndjébe egy-egy rövidebb vagy hosszabb utazás során, arról volt már szó. De mi a helyzet a dizájnerekkel, bloggerekkel, művészekkel, art directorokkal? Azt eddig is tudtuk, hogy akik az alkotói folyamatoknak szentelik az életüket, értelemszerűen több olyan tárgy, mukaeszköz tulajdonosai, amik legjobb esetben minden egyes nap ott lapulnak a zsebükben/táskájukban/kezükben, legyen szó akár egy fényképezőgépről vagy egy jegyzetekkel teli Moleskinről.

Daniel Eckler kickstarteres projektjéhez, az A Better Backpack-hez (ami elvileg egy életen át kitartó hátizsák lenne!) indított Essentials című fotósorozata azt mutatja be, mik azok a dolgok, amik nélkül ezek a napi szinten új ötleteket a világra szülő emberek képtelenek létezni. Hiszen mi mással érdemes egy hátizsákot bereklámozni, mint azzal, mennyi minden fér bele?

Susana Simonpietri (kreatív vezető, Chango & Co.) táskájának tartalma általában pl. így néz ki:

Leta Sobierajski, dizájner
Doiy Design
Bryan Espiritu, The Legends League alapító
Kerry O’Coy, Fuse Magazine
Shawn Cruz, blogger, The SC Experience
Cory Ohlendorf, Valet alapító
Araya Jensen, Wind & Willow
Cadence Wu, blogger, You The Designer
Kasia Kurek, dizájner
Marcel Floruss, blogger, One Dapper Street
Soren Hoj Thomsen, sales & development, Cote & Ciel
Fabrizio Querida, dizájner
Maciej Tajber, művészeti vezető, Flash Art International

A szerk. megjegyzése: azt tudtuk eddig is, hogy a – Budapesten főleg a vietnámi büfékben fellelhető – Sciracha csípős szósz fontos hipszterkellék, na de ennyire, hogy még egy ilyen survivor kitbe is beleférjen? További érdekfeszítő kellékek még a cserepes növények vagy a kotyogós kávéfőző, de reméljük, itt csak tágan sikerült értelmezni a “mi az, ami nélkül nem élet az élet” kérdését.

Az Essentials többi “szereplőjét” a projekt hivatalos weboldalán lehet nézegetni.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥