keresés menü

Egymásra talált a Staple és Mike Tyson, a galambok a közös nevező

Jeff Staple tizenöt éve vezetgeti kreatív cégét, ami azóta több lábon szállítja a biztos minőséget (most süssük el azt, hogy menőséget? Inkább nem!), azaz egyszerre működik ügynökségként, kereskedelmi bolthálózatként és divatipari bozorkánykonyhaként. A főnök úr nemrég azt találta ki, hogy négyszemközt leül társalogni izgalmas személyiségekkel, így például RZA-val, a kosárlegenda Walt Frazierrel vagy Mike Tysonnal – akivel ráadásul még közös kattanás is van, ez pedig a galambok (elég csak ráguglizni a staple + t-shirts képtalálatokra, az arctetkós erőszaki madármániájáról pedig valószínűleg mindenki hallott).

Nyílegyenes út vezetett innen odáig, hogy létrejöjjön egy közös kapszulakollekció az ökölvívás és a városi szárnyasok jegyében, amit ősszel állítólag több egyéb ruhadarab is követ majd:

mike-tyson-x-staple-summer-2013-capsule-collection-01

mike-tyson-x-staple-summer-2013-capsule-collection-02

mike-tyson-x-staple-summer-2013-capsule-collection-03

A pólók akár Magyarországra is megrendelhetők innen, aki pedig még jobban belesüppedne a Staple-Tyson nyomvonalba, annak egyrészt mutatunk egy teaser videót, ami még a múlt évben készült, az eldurranó agyú és gyakran meg nem értett (művészként tetszelgő) bokszolóval készült beszélgetéseket pedig itt lehet megnézni, már akinek erre van érkezése.