keresés menü

Drake új frizurája máris tönkretette 2021-et

Bár Drake zenei teljesítménye vitathatatlanul nem mindig volt olyan következetes, mint ahogy azt szerettük volna, ugyanez nem mondható el a kanadai rapper-énekes frizurajátékáról. Szinte évek óta változatlanul hozta a feszes átmenetek és éles vágások közti villódzó dinamikát, amit világszerte arab borbélyok tömegei igyekeztek másolni.

És akkor megérkezett 2021. Vele együtt pedig ez:

Nehéz nem belelátni az újévi Drizzy fejébe a 2010-es évekbeli Justin Bieber-féle bukósisakhajat, de úgy tűnik, időközben ő is ráeszmélt, micsoda viharokat hozhat magára, mert elég hamar törölte az Instagram-fotót.

Szerencsére az internet nem felejt, így megmutathatjuk akármennyiszer:

Champagne Papi védelmére legyen mondva, könnyen lehet, hogy a fénykép egy sima fake, például unalmas karanténperceiben valami frizura-filterrel kavart a szupersztár, ez viszont nem magyarázza meg, miért vette le ilyen gyorsan, ahelyett, hogy rájátszott volna a poénra, hogy felült volna a hirtelen jött újabb 15 perc hírnév verte hullámokra.

Valószínűleg tehát mégiscsak igazi lehet az alkotás. Amit nem lehet elégszer szemrevételezni, szóval:

Pro tippünk: Drake fodrászának éppen izzik a telefonja, aminek a másik végén Drake áll, hogy sürgősen kezdeni kéne akkor ezzel valamit.