keresés menü

Dizájnholmit karácsonyra? Fosztogasd az Ajándék Terminált!

ajandekterminal001

Ma, december 7-én este nyílik meg hivatalosan a Design Terminál karácsonyi piactere, ahonnan mostantól kezdve bő két héten válogathatunk 120 hazai tervező munkájából, mármint abban az értelemben, hogy ha valamelyik megtetszik, pénz ellenében azonnal haza is vihető. Szóval kiállítást és vásárt is kapunk egy füst alatt.

Egy csomó alkotó kifejezetten erre az alkalomra készült egyedi munkákkal debütál, így például friss kollekcióval érkezik az Adamlamp, az Artista, a BP clothing, a KOMOD, a USE Unused vagy Siető Linda. Itt lesz sokak mellett a Sixay furniture, az IVANKA, a NUBU vagy a Manooi, vagy a világszerte egyre ismertebb szobrász és designer, Szőke Gábor Miklós, akinek speciális fenyőerdejéből bárki hazaviheti a neki tetsző fát. Ykra táskáktól a fából készült bringás alkatrészekig, egyedi párnáktól a különleges lámpákig vagy a vad sakkészletig van most minden az Erzsébet téren.

Tegnap már körülnéztünk a tetthelyen, pár kép erejéig megvillantjuk, mi ez a minden, ami van:

ajandekterminal002

ajandekterminal003

ajandekterminal004

ajandekterminal005

ajandekterminal006

ajandekterminal007

ajandekterminal008

ajandekterminal009

ajandekterminal010

ajandekterminal011

ajandekterminal012

ajandekterminal013

ajandekterminal014

ajandekterminal015

A kipakoláshoz ráadásul megfelelő körítés is jár: a havas tájat idéző installáció Hegedűs Ágnes formatervező munkáját dicséri. És egy fontos adalék: tessék fellépcsőzni a második szintre, mert a ruhaszekció ott található!