keresés menü

Csík a talpon

Slam Jam x Puma Trinomic

Az olaszországi Ferrara városában kinőtt SLAM JAM bolt SOCIALISM néven lifestyle vonalon kezdett összeválogatni egy csomó menő márkát, vagyis azok ilyen-olyan darabjait, és felkínálni azokat a világ erre fogékony közönségének. A Supreme-től a Kenzóig, a Maison Martin Margielától az Undercoveren át Alexander Wangig szelektálgatnak egészen csettintenivaló minőségben.

25. évfordulójukra – ami bár tavaly volt, egy olasz nehezen áll le az ünnepléssel – pedig most a Pumával kollaborálva hozták ki ezt a fenti modellt. Meg egy másikat is a States sziluettjéből, szintén feketében, de mi ezt a Trinomicot emeljük ki, mert egyszerűen túl jó. Ráadásul ezzel a mintás zoknival kínálják, speciálisan préselt kartondobozban! Pre-launch február 27-én, globál rilíz március 14-én. Figyelni!

Neighborhood x Adidas ZX 500 OG

A régi motokerékpárok, katonai viseletek és outdoor életvezetés által inspirálódott japán Neighborhood pedig háromcsíkosékkal folytatta együttműködését, ami a ZX 500 OG modell fehér-szürke újragondolásában öltött testet. 110 euróért ezt már vihetjük is!