keresés menü

Cserélgetnéd a tetoválásaidat egyik napról a másikra?

Az ember gyakran megbán dolgokat. Sokan ezt feltételezik a tetováltakról is, bár én például nem nagyon találkoztam olyannal, aki igazán megbánt volna bármit, amit magára varratott valaha, mondván, ez is ő (volt régebben), a lenyomata egy korszakának, miért is tagadná azt meg.

Na de mi van, ha valaki eleve retteg attól, hogy majd megbánja a tetkót, ezért el sem jut a tűig, legfeljebb gondolatban?

Akkor neki találták ki a TTSWTRS-t, vagyis a viselhető tetkóbőrpulóvert.

Amit az előbbi link mögött mindenféle változatos formában kínálnak.

Legyen az bringásnadrág, lenge blúz, farmerkabát vagy esküvői ruha, a korábban kosztümtervezőként és stylistként dolgozó ukrán Anna Osmekhina szinte mindegyiknél megoldja, hogy ne tűnjön fel, hol végződik a ruha és hol kezdődik az emberi bőr.

Ez a játékos optikai csalás a testtel szinte már a body modification hagyományait idézi – valós body modification nélkül. Van is tetkó, nincs is tetkó! Mátyás király örülne, ha látná ezt.

Anna szerint a meló legnagyobb része egyébként azzal telik, hogy megtalálja a megfelelő tetoválót – mert

nem ám csak hasracsapással kerülnek a minták a ruhára, azokat tényleg tattoo művészek álmodják meg.

Az egyik legerősebb kollaborációja a kijevi @edtattooerrel volt, aki szigorúan fekete, börtöntetkószerű, szimpla, de erős, linework típusú varrásokban utazik, amik során nem zárkózik el a naiv művészet jellegzetességeitől, és gyakran veti be a misztikus titokzatoskodás, sőt, az optikai illúziók eszközét is.

Ja, és természetesen nem csak tetoválatlanok hordhatják ezeket a ragyogó darabokat.

(via)

Tűz tartalom 🔥