keresés menü

Itt a bugyi és az alsógatya, ami hetekig hordható mosás nélkül, mert nem áraszt szagot

Igen, nyugi, mi is sokkolódtunk, amikor elolvastuk a fenti címet. Az Organic Basics nevű céget négy dán barát alapította azzal a céllal, hogy legyen egy 100 százalékosan fenntartható ruházati vonaluk. És lett.

Kickstarter kampányt indítottak, ami bejött, és most pörög az üzlet, annyira, hogy eljutottak az alsóruházatig – aminek köszönhetően most már nem csak a környezettudatosságuk miatt irányul rájuk a figyelem, de azért is, mert azt mondják: ezeket a cuccokat nem kell mosni akár hetekig sem.

View this post on Instagram

What’s this? We’re introducing our new collection soon. Soft Touch is made in TENCEL™ Lyocell – a soft, natural, renewable fiber made from trees that take 80% less water than cotton to grow. Join the waitlist.

A post shared by Organic Basics (@organicbasics) on

Jaja, hetekig.
Hagyjuk, hadd ülepedjen ez az információ.

Undorító a gondolat? Akkor elmondjuk, hogy a vásárlói visszajelzések felfelé mutatják a hüvelykujjat.

View this post on Instagram

How green is it? How good is that green? All your green related questions answered today on the Green Chat. Join us for an AMA on Soft Touch or TENCEL™ today in the story.

A post shared by Organic Basics (@organicbasics) on

Na de hogy történhet mindez? Milyen mágia kell hozzá?

Úgy, hogy az alsónadrágok újrahasznosított nejlonból készültek, amit az ún. polygiene technológiával kezeltek, ami helyben, a potenciális születési helyénél akadályozza meg a bűzt előidéző baktériumok létrejöttét.

View this post on Instagram

We have our game face on today hbu?

A post shared by Organic Basics (@organicbasics) on

Ugranál is vásárolni? Ugorj!