keresés menü

Megint nagyot gurít a világ legkockább cipőőrültje

A királyt pedig Brad Hallnak hívják.

Pont olyan, mint a neve: kockásinges, normcore, elsőre holtunalmas figura, aki robotikusan lapos hangfekvésben adja elő az előadnivalóját. Mint egy elkúrt MLM-ügynök vagy agymosott szcientológus, aki kicsit belebolondult a cipőkbe. Viszont éppen ez adja karakterének lényegét: nem lehet rögtön megmondani róla, hogy amit látunk, az vicc, vagy halálosan komoly. Mert amint azt hiszed, hogy vicc, a mosolyhiány miatt eszedbe jut, hogy esetleg mégsem az – aztán fordítva, és így tovább.

Brad Hall, mint egy rendes két lábon járó mém, aki ráadásul szép és drága cipőket szeret húzni a két lábára, amin mémként jár, hamar tisztes rajongótáborra tett szert a szárazon beszélős, pléhpofás videóival. Amikben jellemzően semmitmondó, földszínű nadrágjában beszél ezekről a menő sportlépőkről.

Annyira nyerő a kontraszt, hogy sikerre volt ítélve.

Ráadásul az a hangulatos nappali!

És képes még olyan lepattanó sztorikat is összedobni, mint amikor elment a Grand Canyonba cipőelvonótúrára. Ami alatt képes volt egy ugyanolyan unalmasan dumáló színésszel helyettesítenie magát. Kiváló húzás, leheletfinom iróniarétegződések!

Mondanom sem kell, Brad Hall valamennyi videóját érdemes magunkba önteni, ha éljük a megveszekedetten geek humort, bár igazából ez a poszt a legfrissebb alakításáról szólt volna, de aztán rájöttem, hogy azért pár sort kell szólni az emberről is.

A legfrissebb alakítása pedig ez, amiben a Yeezy Zebra változatát ölti fel, aztán mutatja be, hogy szerinte mi a hozzá megfelelő ruházat. Hát persze, hogy megint fején találja a szeget.

Jó szórakozást: