keresés menü

OMEGABRÉKING: Macskafogó kollekció jön ki a BP Clothing zászlaja alatt

A BDPST / BP Clothing három év alatt elég szilaj diadalmenetbe kapcsolt, ma már nem nagyon lehet úgy körülsasolni egy belpesti buliban, hogy az ember látóterébe ne kerüljön be minimum egy általuk dizájnolt póló vagy sapka (vagy náluk árult sneaker). A már nevében is a fővárost hordozó streetwear brand most karácsonyra pedig egy eddig titkolt fegyvert állít hadrendbe: a közel harminc éves kultuszmű, a Macskafogó előtt tisztelegnek – egy tök új és páratlan és limitált kollekcióval. Aminek kigondolásában, figyelem: még a rendező, Ternovszky Béla is részt vett!

A kollekció december 19-én debütál a BP Shopokban, azonban a nagy érdeklődésre és a közelgő ünnepekre való tekintettel előrendelhető december 11-től a webshopon.

18-án csütörtökön pedig nagyszabású release partyt is kanyarítanak a hihetetlen kollaborációnak, ez az Ankertben lesz, ahol nem csak zene fog szólni és elvihetők lesznek az első darabok, de még kerekeasztal-beszélgetésre is kanyarítanak időt a magyar animációs szakma jövőjéről Mendrei Miki umbrellás art directorral, a MOME animáció tanszék vezetőjével, Fülöp Józseffel, és az Oscarra is jelölt fiatal magyar rendezővel, Bucsi Rékával.

Addig is tessék nézegetni a kolleksönt:

Tűz tartalom 🔥