keresés menü

Szubkultúrák luxusba csomagolva

A sok cukorkaillatú és színes kollekció után kicsit besötétülünk: Greg Kadel fotósorozata ízig-vérig urban gothic, köszönhetően Bill Mullen eklektikus, a punkból és grunge-ból is erőteljesen merítő, mégis nagyon modern, izgalmas és részletekben gazdag sztájlingjának. New York Bowery utcáján lőtt fotók jól kiegészítik a stúdióban készülteket is, és kaptunk egy olyan divatanyagot, aminek minden darabja valószínűleg a falainkon landolt volna tinikorunkban.


A kötelezőnek számító fekete neccharisnyák, csipkék és harisnyakötők eleganciáját és szigorát a kötött, szaggatott oversize pulóverek oldják fel, ráadásul valószínűleg nem sokaknak jutott volna eszébe flitteres ruhához kardigánt rántani. A bolgár modellről, Kremi Otashilyskáról is elhisszük, hogy most 16, és nem 23 éves, mint valójában. Meg persze eszünkbe juthat még Madonna is, aki sokat tett azért, hogy a punkból és egyéb szubkultokból eredeztethető hatás sikkes és nagyon drága legyen.

A francia Numéro 144. számához készült Bowery Girl című anyag lubickol a Chanelben, Pradában, a legdrágább és legcsillogóbb kiegészítőkben, a stíluskavalkád miatt mégis olyan, mint amikor lázadni akartunk, de nem tudtunk öltözködni. De ez itt nagyon tudatos és friss; wannabe divatkövetőknek azonban mégsem ajánljuk.Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥