keresés menü

Bandaizmus a betondzsungelben: itt van Tripo pólóinak lookbookja

01START

Alig egy hónapja írtunk a népszerű street artos figura, a ravaszdi tekintetű Tripo Dávid új alakításáról, ami arról szólt, hogy Hófehérke, Mia Wallace, Mickey Knox és Tony Montana betűkkel teleszórt arcai tünedeztek fel Budapest utcáin.

Ez csak a felvezetése volt annak a pólókollekciónak, ami Tripo nevét viseli magán, meg persze ugyanezeket az ábrázatokat. És most végre a hivatalos fotószéria is elkészült a Poster Urban Outfittel (ahol ezek meg is vásárolhatók) közösen, illetve Zoltai Andris analóg fotóival – amik perfektül passzolnak ezekhez a leharcolt, armageddonista, világvégi-városszéli képekhez, amikbe olyan hidegvérrel állt bele ez a három jótét lélek modell, hogy nem is csodálkozunk azon, mi történik az utolsó képkockán.

02 03 04 05 06 end2

Werk is kéne?

További izgalmasság Tripo körül, hogy hozzálátott egy olyan két napos street art fesztivál lebonyolításához, ami végre nem csak önmagáért fog létezni, de hátrányos helyzetű gyerekeknek is okozni készül pár kellemes percet. Nem csak matrica-, sablonkészítő és festékkezelési workshopokkal várják majd a feltörekvő nemzedéket – ezeket jeles művészek tartják majd -, de lesz slackline, sok jó DJ, és lehet majd adományozni is. A május végi-június eleji esemény teljes programja és további infók itt.