Elképesztően erős editorialt kapott a FACTORY Fanzine Baldovino Baranitól, aki nemcsak fotósként, de stylistként is a 90-es évek sportesztétikáját vegyítette a balett-táncosok által előszeretettel viselt cicanadrágok és lábmelegítők sokaságával. Mi pedig csak ámulunk a képek eklektikusságán.

Wilfred Huang modell testszínű fecskében, dzsuvás Nike-ba tűrt lábszármelegítőben, vagy éppen makkos cipőben borzolja a kedélyeket, de annyira hatásosan, hogy már szinte várjuk Az Előadást, amiben táncra perdül.

Barani ügyesen válogatott a márkák – Nike, Raf Simons, Umbro, Adidas, Calvin Klein, Fila, Rufskin – között, és olyan párosításokat használt, amitől valójában sírva menekülnénk, itt valahogy mégis jól működnek.

Olyan részleteket, mint a barna Nike zokni barack színű balettcipővel és kék susogós Puma nadrággal, nos, legfeljebb csak a Blaha és a Népszínház környékén látunk – na jó, a balettcipő ott is erős lenne, a makkos már nem -, és nem feltétlenül tölt el minket jó érzéssel. Huangnak viszont ez olyan jól áll, hogy mindent megbocsátunk.

És ott a makkos cipő!

A Fucking Young! blogon pedig bőven van még kép, érdemes végigpörgetni.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)