keresés menü

ASAP Rocky egyenruhát tervezett a svéd börtönnek, ahol nyáron el volt zárva

Annak köszönhetően, hogy Kanye West és Trump is belekavart a dologba, a fél világ azt figyelte a nyáron, hogy mi lesz ASAP Rocky-val, akit azért került be a svéd Kronoberg börtönbe, mert a biztiőreivel helybenhagytak egy csávót, aki – állítólag – követte őket. A bekavarás egyik momentuma:

A divatvilágban is jártas repper azóta szabadult, most pedig a Forbesnak arról beszélt, hogy tervezett egy egyenruhát a Kronobergnek, amit el is küldött nekik az ügyvédjén kersztül. Egy zöld tréning alsó-felső párról van szó, aminek az olvasható a mellkasán, hogy PROMENVD, a hátán pedig egy x látható. Sajnos kép nincs róla, és a pontos jelentése se lett meghatározva.

Annyit azonban elmondott Rocky, hogy nagyra értékelte a svéd rajongók támogatását, és ezért gondolta, hogy valamit visszaad az országnak. Ugyanígy december 11-én is azért tér vissza koncertezni Svédországba, hogy a fellépésével támogassa a FARR nevű menekülteket támogató jótékonysági szervezetet, mondván más emberek külföldön nem kapnak akkora segítséget, mint amit ő kapott.

(innen)