keresés menü

Anyám tyúkjával tetovált Petőfi-pólót, valaki?

Úgy tűnik, hogy a slam poetry után irodalmi nagyjaink újabb csatornákon át igyekeznek bedolgozni magukat a kúlsági kánonba, igaz, akaratukon kívül, de valljuk be, ennél jobb nem is történhetne velük. Egy szegény, kaftános költővel nem sokan azonosulnak szívesen, ellentétben egy szúrós tekintetű, tetovált pödörtbajszúval- ezt alighanem az Untune néven alkotó grafikus, Novák Péter János is felismerte, úgyhogy készített is egy ilyen pólót:

petofi

Aki szeretne hozzájutni egyhez, az siessen, itt vannak az instrukciók a Facebookról:

Úgy állunk, hogy ezen a héten (június 9., vasárnapig) tudjátok utoljára megvenni baráti 6500-ért közvetlenül tőlünk, koszorús költőnket férfias pólóra passzírozva, így, józsefattilásan, hályogosan, tetováltan. A fennmaradóakat boltokban kaphatjátok meg, akiknek a busás hasznát a pénztárcátok bánja. Úgyhogy írjatok bátran Barbarának ezen a héten, a sarvaribarbara@yahoo.com címre. Akik ezt megtették, azoknak köszönjük, és viseljék egészséggel! Éljenek a forradalmak!

Emberünk egyébként a DeviantArton és a Tumblr-en is aktív, lehet bökdösni a follow-t, ha valakit csábítanak ezek a típusú markáns, keménykötésű rajzok.

Tűz tartalom 🔥