keresés menü

Új helyen a pesti trash-fashionisták butikja, az Antifactory Vintage

Legyen az bátor mintás selyeming, kígyómintás lakkbőrdzseki, raver melegítő, Kappa tornagatya, szétszedhetős Fila mellény vagy női katonai kiskabát, aki olyan vintázs-trashy darabokat keres, amiken a kilencvenes évek is súlyos nyomot hagytak, az tudja egy ideje, hogy az Antifactoryt érdemes felkeresnie.

Ami néhány napja átköltözött a Paulay 43-ba, mi meg azt gondoltuk, nézzük meg.

A fényképek ugyan dumálnak helyettünk, de akinek nem teljesen világos, mi ez a hely, annak annyit érdemes tudnia, hogy Stefánkovits Fanni szüleménye, aki eleinte lakásbutikból árulta anyukája és nagymamája nem hordott ruháit, majd kinőtte azt (mármint az otthonát, nem a ruhákat), jött a hivatalos üzlet, ami 2014-ben valósulhatott meg egy pályázattal, aztán azt is sikerült meghaladni.

“A minőségi kínálat semmit sem változott, sőt, további érdekességekkel bővült. Mint például a saját kézzel felpimpelt ruhákkal, festett bőrdzsekikkel, saját logós pólókkal, és hamarosan érkezik egy saját hímzett kollekció is. Mindemellett felfedezhető néhány magyar márka is, egyelőre Mojzes Dóra és Nem egyedi tervezésű darabjai találhatók meg az üzletben” – tudtuk meg informátorunktól, aki Stefánkovits Fanni.

Lessétek meg, és ne felejtsétek el különösen meglesni a bejárattól balra eső falfelületen helyet foglaló trükkös logó-képet (big up Nagy Zoltán Márton), ami két különböző irányból egészen másképp mutat! Magic.

Tűz tartalom 🔥