keresés menü

Amszterdam magja

A streetstyle-fotózás annyira menő lett az elmúlt években, hogy már senki sem lepődik meg azon, ha egy – szép magyar szavakkal – editorialt vagy lookbookot álcáznak annak, picit spontánabb szemszögből.

Ebbe az egészen jó, sőt kifejezetten fasza kategóriába esik a ZEM 2013-as őszi/téli kollekciójának prezentálása, bár ez leginkább annak köszönhető, hogy a sorozatért felelős The Fashiontourist maga is az utca embereit, pontosabban a stílusos fiúkat fotózza. A “Core” anyagához készült képek Amszterdam utcáin készültek, fesztelen hangulatban és elképesztően kicsattanó színekkel, az eredeti koncepció szerint bemutatva a várost inkább kevesebb, mint több sikerrel, habár a klisék kerülése ez esetben hatalmas pluszpont.

A kollekció erősebb darabjai a steppelt dzsekik és a pulóverek, a szokatlanabbak közé sorolható ingruhák először furcsának tűnnek, de megfelelő kombinációval könnyen fogyaszthatóak. Ezek a kombinációk pedig a modell Vince Reniersnek köszönhetőek, aki saját ruháival és kiegészítőivel tette teljessé a ZEM urbanista vonalát.

A ZEM egyelőre online shop hiányában létező weboldala, pontosabban blogja  információnyújtásra tökéletes, s az is kiderül, mely kiegészítők nem tartoznak a kollekcióhoz!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥