keresés menü

Aj Vej-vej saját korábbi munkájára reflektál a Dover Street Markettel közösen

Újabb művészet x divat közös munka, ezúttal Aj Vej-vejjel és a Dover Street Markettel, a projekt a V Magazine oldalain jelent meg. Az eredmény egy nagyon egyszerű, de kifejezetten látványos editorial lett: különböző színű festéket öntöttek a modellekre, akik a DSM-en keresztül elérhető márkák cuccaiban pózolnak. Na jó, nem, csak állnak. Ők Vej-vej közeli ismerősei, barátai, nem hivatásos modellek – ezzel is támogatva azt a nézetet, hogy a sokszínű kollekciók bárkihez illhetnek, testalkattól és kortól függetlenül. A fotók a művész 2006-os “Colored Vases” munkájához igazodnak: ugyanazt a tizennégy színt használták most is, mint a vázák festésekor.

KTZ, Hood by Air, Craig Green, Lee Roach, Sibling, Phoebe English is szerepelnek egy-egy darabbal, az összesen tizennégy outfit pedig így néz ki, csurom festékesen:

És hogy mi történt a festékes, méregdrága cuccokkal? Hát természetesen kiállították mind, méghozzá a Dover Street Market New York-i állomásán. A DSM online shopja pedig itt van, lehet gyönyörködni, ugyanis van miben.