keresés menü

Legendás rocknagypapákkal adja ki új kollekcióját a magyar szemüvegmárka

Tipton Zakariás idén a világ leghíresebb hardrock bandájával adja ki kapszulakollekcióját, ami azért is nagy szó, mert ez egyúttal az AC/DC első és egyetlen hivatalos napszemüvegkollekciója is. Jár a high five!

A szóban forgó kollekció a banda ikonikus,

huszonkétszeres platinalemezéből, a Back in Black albumból készül. Igen, magából a bakelitkorongból.

Elsőként mindössze háromféle keret készül (már csak azért is, mert az AC/DC együttes ismert arról, hogy csupán három akkordot használ). A HELL, a BONE és a NOISE keretek mindegyike háromféle – kis, közepes és nagy – méretben lesz kapható.

“A fekete a Vinylize márka karakterisztikus színe, így hát magától értetődő, hogy a Back in Black című albummal kezdjük a szériát” – mondja a cégalapító, Tipton Zakariás.

“A termék szinte forradalmian újszerű. Szakítunk a zenekarokhoz kapcsolt márkatermékek forgalmazásának hagyományos szabályaival. Korábban általában az volt a szokás, hogy a gagyi árucikkeket jó magas áron adták el. Mi azonban most egy kiemelkedően magas minőségű, kézzel gyártott európai terméket kínálunk értékarányos áron.”

A kereteket egyébként mind dioptriás lencsékhez, mind pedig napszemüvegként forgalmazzák, utóbbiakat polarizált lencsékkel szállítva.

Itt lehet beshoppolni a mennydörgő lencséket.

Tűz tartalom 🔥