keresés menü

A szexi bűnöző ellopta a show-t a Tommy Hilfiger divatbemutatóján

Ki emlékszik Jeremy Meeksre, azaz Prison Bae-re? Ő volt az a tag, aki egy rendőrségi fotójával lett ismert a világ előtt 2014-ben. Ezzel:

Miután a rendőrség kitette a képet a Facebookra, egészen hamar nők ezrei kommenteltek alá, közösen megosztott börtöncelláról, bilincsekről fantáziálva, és akadt, aki odáig jutott, hogy azt írja, őt aztán nyugodtan kirabolhatná. Egy hozzászólás szerint pedig eleve ilyen jól kinézni felér egy bűncselekménnyel.

Persze, hogy cikkek tucatjai foglalkoztak a jóképű gengszterrel, aki ráadásul bevallottan a nyugati parti Crips banda tagja volt (érdekes tény: aminek a 90-es években Snoop Dogg is). A médiafelhajtás annyira sikerült, hogy itt tartunk most, négy év elteltével:

View this post on Instagram

Jeremy for Tommy Hilfiger!!! ??? @jmeeksofficial @jimjordanphotography @whitecrossmanagement #jeremymeeks @tommyhilfiger #tommyhilfiger ___________________________ ?: @rawmagazine__

A post shared by JEREMY MEEKS FANCLUB™ Official (@jmeeksfanclub) on

A Tommy Hilfiger felkérésére került most Meeks a catwalkra Milánóban.

Nem ez az első fashionvilágbeli szereplése az ex(?)-bűnözőnek, akit a letartóztatásakor egyébként lőfegyverrel való visszaélés és nagy értékben elkövetett lopás miatt vittek be: nemrég a Philipp Plein kifutóján is feltűnt.

A 34 éves ember ezúttal egy edződzsekiben, fehér hoodieban, csíkos baseballsapkában és rövidgatyában szántotta fel újra a figyelmet. Itt oldalt meg lehet szavazni, hogy ez akkor most akkor rendben van-e, vagy nem.