Alig kérdeztük meg, hogy két futurista cipőmodell közül szerintetek melyik vinné a pálmát, máris itt vannak az újabb versenyzők.

Fragment design x NikeLab Hyperchase “L’ami Louis”

Kattints a képre, és teljes méretben megnyílik

Japán egyik első lemezlovasa és trendszettere, na meg persze a harajukui street fashion köröknek a már-már kőbe vésett neve, illetve a Nike HTM vonalának és a Levi’s Fenomjának kiötlője Hiroshi Fujiwara. Mellesleg még gitárt is tervezett Eric Claptonnak. Szóval van ez a cipő itt fent, amit pedig az ő egyik kedvenc párizsi étterme inspirált, a L’ami Louis. A “világ leghíresebb bisztrójaként” is emlegetett hely amennyire régivágású, annyira a jövőbe leseget ez a Hyperchase sneaker, geometrikus mintájával, asszimetrikus fűzésével és lélegző mesh anyagával.

Adidas D Rose 5 Boost “Superstar”

Melyiket vinnéd el?

A Chicago Bullsban pattogtató Derrick Rose védjegyeként ismert D Rose 5 Boost-nak adott egy újabb boostot a háromcsíkos márka. A Superstar nevű kiadás természetesen az Adidas Superstar jól felismerhető, kagyló formájú kicsúcsosodását építette bele a kosaras cipellőbe, amit még 1969-ban találtak ki az extra tartósság miatt. Plusz még egy kis kígyóbőr is belefér.

Lehet szavazni megint, melyik a jobbik?

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)