keresés menü

A héten kipakolódik az ország legnagyobb Komono napszemüveg-kollekciója a Bajcsyn

A Komono napgépek jellemzően olyan játékosan hajló ívekkel rendelkeznek, hogy közben nem is komolytalanodik el a sziluettjük, így nem véletlen, hogy borzasztóan népszerűek. Ezért is príma hír, hogy a hatalmas választékkal rendelkező ZUN Store június 10-én és 11-én kipakolja a komplett áruját bázisán, a Bajcsy-Zsilinszky úti Alap Kávézóban.

Mindezt pedig megtámogatják egy laza helyszíni fröccsözéssel (az elsőre mindenki vendég), tehát szalonspiccben szelektálhatunk és nevethetünk magunkra a tükörben, miközben azt nézzük, hogyan válik előnyössé az arcunk egyik-másik szemüveg mögött.

Az eventhez csatlakozik a Skullcandy Hungary is, prémium minőségű, vezeték nélküli és vezetékes fülhallgatókkal, plusz Nixon, Bertucci és egyéb karórák közé is bele lehet túrni. Nem kell túlgondolni, el kell menni! Már csak azért is, mert

itt egy nyereményjáték, nyerjél a játékon nyeremény Core kollekciós napszemüveget!

Csak annyit kéne tenned ehhez, hogy az info@urbanplayer.hu címre péntek délig írsz nekünk egy rövid (akár csak kétsoros) verset / haikut a napszemüveg létfontosságáról. A legerősebb versenyző nyer, és átveheti győzelmi ajándékát a pop-up napon! Csak hogy el legyen húzva a mézesmadzag, ez egy darab a kollekcióból, mármint a szemüveg:

Na, szóval így.

Helyszín: ZUN Store – 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35. (ALAP)
Időpont: 2016. június 10-11.
Nyitva: 12.00 – 19:00
Lényeg: Komono napszemüveg és Skullcandy fej- és fülhallgató vásár!
Hasznos: Az Alap kávézóban a Pop Up alatt is lehet majd kávézni, fröccsözni, kajálni.
Info: info@zuntrade.hu vagy +36208089544

Tűz tartalom 🔥