keresés menü

A Dolce & Gabbana hülyére vesz minket? Akkor mutatok valamit a kifutójukon

Raury 21 éves feltörekvő atlantai zenész, akit a D&G meghívott az egyik divatshowjára sok más, hozzá hasonló fiatal social media influencer társaságában.

Aztán Raury ördögtől való dolgot művelt.

Amikor megtörtént a vonulás a catwalkon, ledobta magáról a hoodiet és a bombert, amit a nagynevű olasz divatház adott rá, hogy a testére firkált feliratok ordítsák bele a világba: TILTAKOZÁS, DG, ADJATOK SZABADSÁGOT, illetve NEM VAGYOK AZ ÁLDOZATI BÁRÁNYOTOK.

View this post on Instagram

I never felt so alone, so terrified, yet so alive… Found myself in tears when I realized the people understood, and I'm not just screaming in the dark anymore … if ur in this industry remember that there is a god, and god protects the good… so do the work when aligned to. following my heart from this day forth knowing that I am living truth… If it ever means my end so be it. (GQ story in Bio) The future is now

A post shared by raury (@raury) on

Raury okkal tette ezt, még ha ezzel talán egy életre el is vágta magát a divatvilágtól, ahol nagyon nem szeretik az önjáró típusokat.

Ahogy azt a GQ-nak elmondta a műveletet követően, ez nem egy régóta érlelődő akció volt a részéről, hanem egy alig egy nappal korábbi gondolat, amit a düh formált meg benne. Ő maga ugyanis még a show előtt sem nagyon ismerte, hogy miben utazik mostanában a Dolce & Gabbana, ezért rájuk guglizott. Például hogy ne tévessze össze a két dizájnert, ha bemutatkozásra kerül sor.

Amit aztán látott a neten, az nem nagyon tetszett neki. Egyrészt nemrég a luxusmárka össztűz alá került, amiért Donald Trump feleségét öltözteti. Aztán a támadások hatására egy bénán vicceskedő kampányba kezdtek: bojkottáld a Dolce & Gabbanát pólókat nyomtak, ami Rauryban mély nyomokat hagyott.

“Olyan fiatal srácként, aki a Ku Klux Klán szülőhelyéről származik, nagyot ütött rajtam a bojkott megcsúfolása. A bojkott komoly dolog, a bojkottnak súlya van”

– mondta az énekes.

És ezért úgy érezte, oda kell állnia, és ki kell fejeznie, hogy nem támogatja Trumpot, és azokat sem, akik nép hangjából viccet akarnak csinálni. Szerinte a többieknek, akik vele együtt mentek a kifutón, fogalmuk sem volt, hogy a D&G csak a kezeit akarja mosni velük egy elhibázott kampány után, ő viszont ehhez nem volt hajlandó asszisztálni.

Az akció után rögtön elrohant az épületből, de a biztonságiak megpróbálták visszatartani:

Végül a GQ-interjúban egy üzenete is volt a divatszakmának, de igazából mindenkinek:

“Ha az üzeneted kúl, akkor az kúl. De ha nem az, akkor jönnek a srácok, és az értésedre adják.”

Tűz tartalom 🔥