keresés menü

A cseles fesztiválpulcsi után újabb trükköket mutat be a hazai alapítású Pinetime Clothing

Pinetime-ék már filozófiájukban is látványosan (de tényleg, tessék csak végigszkennelni a weboldaluk vonatkozó részét) verik bele a fejünkbe, hogy ők a természet által inspirálva csempészik be betondzsungelista mindennapjainkba a havas lejtőkről és a tenger hullámaiból ismert szabadságot, vagyis feledtetik el velünk, hogy mondjuk éppen a Wesselényin köhögünk a troli mögött. Nem is a mélyhétkerben jársz haver, hanem a magas Alpokban!

És mindeközben képesek bemutatni olyan fifikás megoldásokat, mint tavaly a Festival Hoodie-t, amiben van zseb a bankkártyának – khm! -, rejtett zseb a sörnek, és összetekerhető, ha újra kisüt a nap. 2014-es nyári kollekciójukban pedig ilyeneket csillantanak:

A SEALECTED név pedig már önmagában azt kiabálja, hogy itt most a tenger az úr: az új darabokon a kék és annak árnyalatai dominálnak, de az anyagválasztásban, ahogy ők fogalmaznak,

“visszaköszön a hamisítatlan urbánus kultúra és az igazi denim style.”

És akkor még itt van az is, hogy az egyes daraboknak híres szörfparadicsomok nevét adták – ahol saját bevallásuk szerint már jártak, vagy legalábbis terveznek eljutni.

Aki a végtelen kékségre szavazna, az itt tudja megrendelni magának a cókmókokat.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥