keresés menü

A 3 legjobb Nike lépő, amit a héten fel tud mutatni az internet

1. Nike Flyknit Roshe Run “Triple Black”

Méhsejtminta, fekete szőttes, elegancia sportos kivitelben: aki eddig fázott a tiritarka Roshe Run-októl és bottal sem piszkálta volna őket, az most jól megkapja a magát ettől a gyönyörűségtől.

2. Nike + R. T. Air Force 1

Egy igazi AF1 rajongó úgy várta ezt a kollekciót, mint a Messiást, azzal a különbséggel, hogy ez meg is érkezett és fenekestül felforgatta az utcai sneaker kultúrát. A kollekció nevében az R. T. Riccardo Tisci nevét takarja, aki főállásban a Givenchy tervezője, hoppá! Az AF1-okból készült Lo, Mid, Hi és Boot is, kinek melyik tetszik. Mi a bézs lépőket mutatjuk nektek, de kidobták fehér és fekete változatban is, és állítólag ezeknek mélyebb jelentése is van, de ebbe nem mennénk bele. A berini SOTO oldaláról ingyen jön.

3. LeBron 12 Lifestyle

Állítólag a LeBron 12 formáját képezték le utcai viseletre, szóljon, aki ezt belelátja! Szerintünk ez egy teljesen új forma, kis piramis mintákkal, némileg giccses fűződísszel. A LeBron 12 Lifestyle mottója: “Live Like The King”, amit a Nike oldalán szépen el is mondanak, hogy miért.

+1. Sportswear Women’s Holiday City Collection

A végén a csajokat elégítjük ki cipőügyileg, ugyanis ezek a színpompás darabok nekik készültek. Ismét az Air Force 1 van terítéken, de ezúttal a szivárvány minden színében, és ez most nem puszta sallang! Jelentése itt is van a színeknek, mind egy-egy divatfővárost jelöl: London, Milánó, New York, Párizs, Tokyo, és Shanghai. Tippelgetni lehet, melyik-melyik, a papucsok alább segítenek, de ha elakadtál, itt a segítség!