keresés menü

7 sneaker, ami a karácsonyfa alatt is szépen nézne ki, de a lábadon még szebben

Nike Air Huarache Utility

Itthon még szinte mindenki a roshék és ermekszek bűvöletében levitál, miközben a Nike egyik legérdekfeszítőbb vonalvezetésű modellje egyértelműen a Huarache, amit persze hordani is tudni kell, és azt sem mindegy, hogy mihez és hogyan. Az Utility a klasszik vonalvezetés 2015-ös megújítása, szerintünk pedig egyértelműen a fekete változat aratja a babért:

Asics Gel-Kayano Trainer Evo

A japán Asics az elmúlt években nagyon ügyesen rácsúszott a megújulás vágányára, a Gel-típusok ékes bizonyítványai ennek. És ha ezeket a frissességgel telibombázott sziluetteket még bátor színekkel is megkínálják, hát akkor ki ne akarná?!

Puma X Swash Blaze Of Glory

A Swash Londonnal közös kollab krémszínekben úszó mintázatán a brit márka címerállata, az agár, és a Puma emblematikus vadmacskája, a puma tűnik fel – nem is akárhogyan, hanem érméken. Roppanó ünnepi hóban igazán kicsúcsosodó pattern!

Nike Jordan New School

Türkiz és lila talp, fekete felsőrésszel? Nem vicc, cserébe gyilkosjól néz ki:

Adidas Tubular Runner W

Lányoknak sem kell kókadozó fejjel tekintgetniük az izgalmas fiúszínekre, mert ez a cápásított 21. századi Adidas-típus az ordító három csík helyett a formájával és a színével ural:

Nike Lunar Force 1 Duckboot

A mindenféle vízálló és fényvisszaverő részletekkel ellátott, katonazöld központú Nike Sneakerboot kollekció felé itt már kifejeztük már szimpátiánkat, és egyértelműen ez a holdnevű darab viszi a prímet, amiből egészen véletlenül van a malacos üzletben is.

Puma Disc Blaze

Több hazai cipőbuzival közös megegyezésünk, hogy a Puma egy ideje nagyon rátapintott, milyen irányba kell elindulnia: a régi modellek újrahuzalozásával és futurisztikus áramvonalasításával többek között ilyen apró csodák tudnak létrejönni, mint ez itt. Mi nagyon rátekernénk: